Programma maart/april 2023

dinsdag 7 maart: 8.45 – 10.00 uur
Creatief met etherische oliën voor peuters en hun ouders: Eerst lezen we gezellig het boekje ‘de Kleurenmonsters’ en daarna gaan we samen een anti-monsterspray of slaapspray maken. Met Sandra Fleming van Puur San ontdek je de wereld van de etherische olien. 

donderdag 16 maart: 20.00 – 21.30 uur
Eieren uitblazen en beschilderen: In deze workshop leer je hoe je eieren kunt uitblazen en decoratief kunt gebruiken in je huis. Ook leuk om thuis samen met je kinderen te doen! 

donderdag 23 maart: 17.30 – 18.30 uur
Ouder & Kind workshop bloembommetjes maken: In deze workshop gaan moeder Eline en haar dochter Hanna samen met ons bloembommetjes maken, zodat er in de tuin in het voorjaar een explosie van kleur ontstaat. Voor ouders en kinderen van ongeveer 6 – 12 jaar. 

dinsdag 28 maart: 8.45 – 10.00 uur
Baby bewust op schoot: Anita van der Kruk van holistische praktijk ‘Fijn Klein’ komt een kennismakingsworkshop ‘baby bewust op schoot’ geven. Je leert om te kijken, te voelen en heel bewust contact te maken met je kindje. Ook geschikt voor huilbaby’s. Ouders en hun kindje(s) in de leeftijd tot 12 maanden zijn van harte welkom.

dinsdag 4 april: 8.45 – 10.00 uur
Samen opgaan in een mooi verhaal voor peuters en hun ouders: Bianca Schuurman-Bosgoed van ‘Kinderyogatuin Zwiep’ komt bij ons voorlezen! Na het voorlezen van het prentenboek beleven we het verhaal opnieuw op een betoverende wijze. We doen yogaoefeningen, zintuigspelletjes, een massageoefening en sluiten af met een ontspanningsmomentje. Samen spelen, ontdekken, bewegen en ontspannen in verbinding met je kind! 

dinsdag 11 april: 20.00 – 21.30 uur
Welkom in de wereld van de Social Media: Op deze avond duiken we in de wereld van de social media. We praten samen met Sandra Fleming over het gebruik, de mogelijkheden en gevaren van social media. Er is ruimte voor vragen en discussie. 

dinsdag 18 april: 19.30 – 21.00 uur
Drinken of niet? Avond over alcohol en kinderen: Je hebt zin in een biertje of een wijntje, maar de kinderen lopen nog om je heen. Hoe ga jij daarmee om? Een deskundige komt tips en uitleg geven. Aansluitend maken we een alcoholvrije moctail.

Deelname is gratis! Opgeven door mailtje te sturen naar Sandra: info@huiskamerlochem.nl

Aanmelden kan via deze pagina.

Bekijk hier de flyer met het volledige programma van januari en februari 2023.